Nieuws

Actuele nieuwtjes over ons familierestaurant

Win 2 VIP-arrangementen voor Tivoli’s Boscafé

In de maand november is Tivoli’s Boscafé, het leukste familierestaurant met binnenspeeltuin, geopend op zaterdag en zondag.
 
Je kunt van 12.00 tot 15.30 uur lekker komen lunchen of borrelen en uiteraard onbeperkt spelen in de binnenspeeltuin (consumptie verplicht).
 
Vanaf 16.00 uur is het restaurant alleen geopend voor het Bosgrill-arrangement. Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen als kinderen een leuk uitje. Wij zorgen voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden.

WINACTIE

Win een VIP-arrangement voor kids op zaterdag 13 of zondag 14 november 2021 van 12.00 tot 15.00 uur. We verloten in totaal maar liefst 10 VIP-arrangementen voor 2 kinderen (6 via de Facebookpagina van Park Tivoli en 4 via Tivoli’s Boscafé).
 
WAT kun je precies winnen:
  • De hele middag onbeperkt spelen in de binnenspeeltuin
  • Ontvangst met ranja en lekkers
  • Tussendoortje
  • IJsje
  • Verrassing om mee naar huis te nemen
HOE doe je mee?
 
1. LIKE de Facebookpagina van Park Tivoli en/of Tivoli’s Boscafé
2. DEEL dit bericht met al je vrienden
3. Geef aan WANNEER je wilt komen (13 of 14 november)
 
Op donderdag 11 november maken we in de loop van de dag de 10 winnaars bekend.
 
* Het arrangement is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10.

* Actievoorwaarden:

Middels loting worden de prijswinnaars gekozen. Op donderdag 11 november 2021 worden in de loop van de dag de prijswinnaars bekend gemaakt. De prijs is niet geldig i.c.m. overige acties en/of kortingen en niet inwisselbaar tegen contant geld. Over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Amusementspark Tivoli behoudt zich het recht voor om de winactie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Het arrangement is alleen geldig op 13 of 14 november 2021 (hier is vooraf door de winnaar een keuze in gemaakt).