Ontdek Tivoli's

Boscafé

Een unieke locatie geschikt voor families, vrienden, kleine of grote gezelschappen

Ontdek Tivoli's Boscafé

Familierestaurant Tivoli’s Boscafé is een unieke locatie gelegen in het prachtige Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. Het restaurant is geschikt voor families, vrienden, kleine of grote gezelschappen. Je kunt in ons restaurant terecht voor alleen een kopje koffie met gebak, maar ook voor een uitgebreide lunch of tafelgrillen voor jong en oud. Het restaurant heeft een bos-thema en sluit zo aan op de bosrijke omgeving van Berg en Dal. Er is veel groen te vinden in het restaurant en op meerdere plekken in het restaurant zijn bosdieren ‘verstopt’.

Het restaurant mét binnenspeeltuin is gelegen op het terrein van Amusementspark Tivoli, maar is voor Bosgrillen en in de wintermaanden (van november t/m februari) apart van het pretpark te bezoeken*. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10. Zij mogen GRATIS komen klimmen en klauteren. Ook zijn er diverse ballenbakken, glijbanen en spelautomaten in de binnenspeeltuin te vinden. Verder is er regelmatig leuk entertainment in het restaurant.

Tijdens je bezoek aan Tivoli’s Boscafé is een consumptie verplicht. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat voor een lekkers te verkrijgen is in het restaurant? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart.​

*Gedurende winterperiode zijn de attracties van Amusementspark Tivoli NIET geopend.

Je bezoek aan ons restaurant

Bij aankomst kun je de auto / fiets op de algemene parkeerplaats van Amusementspark Tivoli parkeren. Van daaruit loop je via de hoofdingang van het pretpark naar het restaurant.

Kom je alleen Bosgrillen in ons restaurant? Bij aankomst word je ontvangen door één van onze medewerkers. Per gezelschap wordt een tafel wordt toegewezen en de bestelling komen we bij je aan tafel opnemen.

Kinderen kunnen lekker spelen in de binnenspeeltuin en genieten van uniek entertainment terwijl hun ouders ontspannen in het restaurant met van heerlijk eten.