Ontdek Tivoli's Boscafé

Ontdek Tivoli's Boscafé

Familierestaurant Tivoli’s Boscafé is een unieke locatie gelegen in het prachtige Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. Het restaurant is voor families, vrienden, kleine of grote gezelschappen. Je kunt in ons restaurant terecht voor alleen een kopje koffie met gebak, maar ook voor een uitgebreide lunch of tafelgrillen voor jong en oud. Het restaurant heeft een bos-thema en sluit zo aan op de bosrijke omgeving van Berg en Dal. Er is veel groen te vinden in het restaurant en op meerdere plekken in het restaurant zijn bosdieren ‘verstopt’.

Het restaurant mét binnenspeeltuin is gelegen op het terrein van Amusementspark Tivoli, maar is in de wintermaanden (van november t/m februari) apart van het pretpark te bezoeken*. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10. Zij mogen GRATIS komen klimmen en klauteren. Ook zijn er diverse ballenbakken, glijbanen en spelautomaten in de binnenspeeltuin te vinden. Verder is er regelmatig leuk entertainment in het restaurant.

Tijdens je bezoek aan Tivoli’s Boscafé is een consumptie verplicht. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat voor een lekkers te verkrijgen is in het restaurant? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart.​

*Gedurende winterperiode zijn de attracties van Amusementspark Tivoli NIET geopend.

Je bezoek aan ons restaurant

Bij aankomst kun je de auto / fiets op de algemene parkeerplaats van Amusementspark Tivoli parkeren. Van daaruit loop je via de hoofdingang van het pretpark naar het restaurant.

Kom je alleen Bosgrillen in ons restaurant? Bij aankomst word je ontvangen door één van onze medewerkers. Per gezelschap wordt een tafel wordt toegewezen en de bestelling komen we bij je aan tafel opnemen.

Kinderen kunnen lekker spelen in de binnenspeeltuin en genieten van uniek entertainment terwijl hun ouders ontspannen in het restaurant met van heerlijk eten.

Coronamaatregelen

In verband met de corona maatregelen hanteren we onderstaande regels in ons restaurant:

– Wij verzoeken je vooraf een tafel te reserveren in ons restaurant, dit om teleurstelling en drukte aan de deur te voorkomen. Dit kan door te bellen naar +31(0)24 684 4444
– Bij binnenkomst moeten gasten zich eerst melden in verband met een gezondheidscheck
– Elk gezelschap krijgt een tafel toegewezen
– We hanteren een maximum van 4 personen per tafel. Reserveringen van 5 of meer personen komen aan meerdere tafels te zitten tenzij zij uit één huishouden bestaan
– Er wordt verwacht dat men op de gereserveerde tijd aanwezig is
– Wij reserveren geen tafels op het terras, maar alleen binnen. Is er op het terras een tafel vrij dan mag je daar plaatsnemen
– Voor het doorgeven van speciale wensen kun je contact met ons opnemen via info@parktivoli.nl of +31(0)24 684 4444
– Wij rekenen per tafel / gezelschap af, individueel is helaas niet mogelijk