Kom ontspannen, spelen en

Kom gezellig Bosgrillen

Van 16 november 2020 t/m 21 februari 2021 kun je in Familierestaurant ‘Tivoli’s Boscafé’ komen Bosgrillen. Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen en kinderen een gezellig uitje. Wij zorgen voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen.

Het arrangement bestaat uit een soepje vooraf met lekker vers oerbrood en kruidenboter. Daarna heb je keuze uit diverse soorten vlees en groenten voor op de grill. Hierbij serveren wij diverse sausjes, oerbrood, rauwkost en knapperige frietjes. Uiteraard komen wij regelmatig langs om te kijken of alles nog naar wens is. 

De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden. 

Spelen is altijd gratis

In de winterperiode is onze binnenspeeltuin in de weekenden geopend. De binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10. Zij mogen GRATISkomen klimmen en klauteren. Ook zijn er diverse ballenbakken, glijbanen, grote blokken, Lego tafels en spelautomaten in de binnenspeeltuin te vinden. Even relaxen tussen het spelen door? Op grote zitzakken kun je heerlijk ontspannen televisie te kijken of een boekje lezen. 

Verder is er regelmatig leuk entertainment in het restaurant.

Over ons restaurant

In Familierestaurant Tivoli’s Boscafé kun je in een gezellige, bosrijke omgeving heerlijk eten, ontspannen én spelen. Wij houden van eten en drinken en hebben diverse ambachtelijke gerechten op het menu staan.

Het restaurant is een sfeervolle, bosrijke locatie voor zowel een smakelijk kopje koffie als lekker tafelgrillen voor jong en oud. Kinderen spelen GRATIS in de binnenspeeltuin en kunnen genieten van uniek entertainment.

Het restaurant mét binnenspeeltuin is van 14 november 2020 t/m 21 februari 2021 geopend in de weekenden.

Tijdens je bezoek aan Tivoli’s Boscafé is een consumptie verplicht. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan.

Feestje vieren

Ben jij binnenkort jarig? Met een feestje in Familierestaurant Tivoli’s Boscafé hoef je zelf niets meer te regelen! Ook nog eens fijn voor papa en mama.

Je wordt feestelijk ontvangen met een taart met vuurwerk en ranja. De jarige krijgt een cadeautje en een ‘Ik ben jarig’ button. Na het uitpakken van de cadeautjes kun je onbeperkt gaan spelen in de binnenspeeltuin.

Tussen het speelplezier door kun je kiezen of je een glitter tattoo of hair feather wil. Dat is pas cool! Ook krijg je 1 speelmunt voor een spelautomaat. Je sluit je feestje uiteraard af met een frietje mayo, snack en ranja. Dat is pas feest!

Genieten van ambachtelijk eten

Begin je dag in ons restaurant met een lekker kopje koffie of thee en een American Cookie of vers afgebakken saucijzenbroodje. Of gewoon zin in wat te ‘snacken’? Geniet dan van een heerlijke schaal vol nachos met chilisaus en kaas uit de oven.

Heb je trek in even net iets meer? Geniet dan van oerbrood met rundercarpaccio, een 12-uurtje of oerbrood warme brie. Ook kun je hier terecht voor heerlijke menu’s zoals een kipsatémenu, een dubbele Angus cheeseburger menu of een Tiffi & Toffi kidsbox met verrassing!

Ook zo nieuwsgierig wat er allemaal voor een lekkers te verkrijgen is in ons restaurant? Neem hieronder alvast een kijkje op onze menukaart.