Bestelformulier
FEESTDAGEN

Geen zin om te koken tijdens Kerst of Oud & Nieuw? Bestel dan nu bij Tivoli’s Take Away één van onze heerlijke salades of gourmetschotels. Zo is er al een feestelijk gegarneerde salade vanaf € 7,95 en een uitgebreide gourmetschotel voor € 12,50 p.p. Bestel ook gelijk een voordeelzak met lekkere oliebollen mee!

De Take away is te vinden naast de kassa van Park Tivoli en is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Let op: op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag is de Take Away gesloten. 

Alle salades, schotels en oliebollen zijn minimaal 1 dag van tevoren te bestellen voor 12.00 uur. Het bestellen kan d.m.v. het afgeven van onderstaand bestelformulier bij de Take Away tijdens openingstijden. Er moet vooraf betaald worden bij het inleveren van het bestelformulier. Er kan met pin of contant betaald worden.

We hebben het bestelformulier uiteraard ook klaarliggen in de Take Away. Onze medewerkers helpen je graag!  

Buiten onze openingstijden of voor vragen kan gemaild worden naar info@tivolisboscafe.nl.

De prijzen voor de salades en schotels tijdens de feestdagen (24, 25, 31 december en 1 januari) zijn afwijkend t.o.v. de reguliere prijzen. De salades en schotels zijn dan extra feestelijk en uitgebreid gegarneerd.